Agenda

Op zondag 29 oktober 2023 hou ik een lezing/voordracht in het Roland Holsthuis in Bergen, waar ik in februari een maand verbleef. Het is dan de laatste zondag van de Kunst10daagse.

Vanaf 18 mei 2023 is De smeekbede te beluisteren op Storytel. Het verhaal is ingesproken door Noraly Beyer!

Kobra Theaterproducties brengt in het theaterseizoen 2023/24 De Smeekbede als toneelstuk. De première is op zondag 15 oktober 2023 in DeLaMar in Amsterdam. De complete speellijst vind je op de site van de theaterproducent.

Op zondag 29 oktober keer ik terug naar het Roland Holsthuis in Bergen voor een lezing in het kader van de Bergense kunsttiendaagse. Om 12 uur aan de Nesdijk 7, Bergen.

Op het moment staan er geen lezingen van Vrouwen Schrijven Geschiedenis gepland. Hieronder een terugblik.

Eerdere optreden waren in het najaar van 2021 in Huis73, Den Bosch. In het kader van de Maand van het Schrijven. Interviewer: Alexander Reeuwijk.

In de Doopgezinde Vermaning in Edam. In samenwerking met Boekhandel ’t Pakhuys. In het kader van de Maand van de Geschiedenis. Interviewer: Alexander Reeuwijk.

Met Bea Rigter in Theater het Lichtruim in Bilthoven. In samenwerking met de Bilthovense Boekhandel. In het kader van de Maand van de Geschiedenis.

In de Bibliotheek Utrecht. Interviewer: Grietje Braaksma van Boekhandel Broese.

Op donderdagavond 4 november 2021 gaf ik een lezing in de Sweelinckzaal aan de Drift in Utrecht. Interview door Marijke Huisman.

Maandag 12 oktober 2020 en woensdag 20 oktober 2021: werkcollege Public History aan de Universiteit Utrecht, met Marieke Huisman en Steven Schouten. Dit waren besloten bijeenkomsten.

Op 4 maart 2022 werkcollege Universiteit van Amsterdam bij hoogleraar Caribische Letteren Michiel van Kempen. Besloten bijeenkomst.