Agenda

Op het moment staan er geen lezingen gepland. Hieronder een terugblik.

Op zaterdagmiddag 25 september 2021 traden met Vrouwen Schrijven Geschiedenis op in Huis73, Den Bosch. In het kader van de Maand van het Schrijven. Interviewer: Alexander Reeuwijk.

Op zondagmiddag 3 oktober 2021 waren we in de Doopgezinde Vermaning in Edam. In samenwerking met Boekhandel ’t Pakhuys. In het kader van de Maand van de Geschiedenis. Interviewer: Alexander Reeuwijk.

Op donderdagavond 28 oktober 2021 interviewde Bea Rigter ons in Theater het Lichtruim in Bilthoven. In samenwerking met de Bilthovense Boekhandel. In het kader van de Maand van de Geschiedenis.

Optreden woensdagavond 24 november 2021 met Vrouwen Schrijven Geschiedenis was in de Bibliotheek Utrecht. Interviewer: Grietje Braaksma van Boekhandel Broese.

De optredens van VSG komen tot stand met steun van de Schrijverscentrale en het Letterenfonds.

Op donderdagavond 4 november 2021 gaf ik een lezing in de Sweelinckzaal aan de Drift in Utrecht. Interview door Marijke Huisman.

Maandag 12 oktober 2020 en woensdag 20 oktober 2021: werkcollege Public History aan de Universiteit Utrecht, met Marieke Huisman en Steven Schouten. Dit waren besloten bijeenkomsten.

Op 4 maart 2022 werkcollege Universiteit van Amsterdam bij hoogleraar Caribische Letteren Michiel van Kempen. Besloten bijeenkomst.